Assalamualaikum gais. Enjoy reading.

Monday, November 29, 2010

nurdana qaisarah

buruk dah aku punya blog haaa == nnti tukar lagi dol -.- nak post pasal dia ni , adik sepupu ktorg yang paling kecil and comel gilaa . haritu dia dduk rumah den 5hari , mcm sebulan juga jage dia , she so cute . tgk video ni , ade adik aku nyanyi tapi tenga-2 dia bored sikit hoho . korg kene sengek kan kepala , pening dah nak pusing sng cite mmg tak reti nak betul kan heeee :P

video
comel kan , isn't she ? geram betul tgok dia .